S6 Shampoo Anti-yellow (Silver)

S6 Shampoo Anti-yellow (Silver)

S6 Shampoo Anti-yellow (Silver) er Ideel til dig, der har striber, lysnet, Hvidt, naturlig lysblond eller gråt hår, ønsker en mere kold tone.
S6 Shampoo Anti-yellow (Silver) indholder bl.a. også gærede druer og silke proteiner, der arbejder med håret indefra og hjælper med at nedtone de gyldne toner, i de toner håret er. Vi vil altid anbefale en kur efter brug af denne shampoo, især hvis dit hår er lysnet. Denne shampoo er rensende og hjælper med at dæmpe gyldne toner. Vi anbefaler derfor kur efter brug, da et lysnet hår kræver ekstra pleje.
S6 Anti yellow shampoo
For et mere længervarende resultat, kan shampooen med fordel bruges sammen med M6 Anti Yellow Hårkur.
Luxury Lotion
En intensiv plejende behandling til dit hår.
Luxury Lotion fugter dit hår og gør samtidig håret super blødt, uden at tynge det ned, hvilket giver håret en ekstraordinær silkeagtig følelse. Med denne lotion får håret en fantastisk glans.

Brug

Leave-in lotion, som absorberes i håret med det samme.
Produktet kan bruges på følgende 3 måder: 

1) For en ekstra fugtgivende, plejende behandling:

Anvendes efter brug af almindelig kur. Skyld håret og kom produktet i håndklæde-tørt hår. Kom lotion i håret dråbe for dråbe, massér ind i længderne og red håret igennem.

2) For en daglig fugtgivende og blødgørende behandling:

Anvendes i tørt hår. Kom lotionen i håndfladen og fordel forsigtigt produktet i håret, for at opnå øjeblikkelig blødhed.

3) For en beskyttende og plejende behandling:

Anvendes i tørt hår. Kom en lille mængde af produktet i håret tot for tot, før du styler håret med f.eks. et glattejern (OBS! håret må ikke være fugtigt ved brug af glattejern)

Bestseller i DK 2017

S6 shampoo, er nu en af de bedst sælgende anti-yellow shampoo i Danmark, da den giver en mere kølig og klar tone i lyst og gråt hår. Med S6 har det aldrig været nemmere at slippe af med hårets gyldne toner. Lyst hår har en tendens til at blive “varmt” i farven over tid, hvilket kan give håret et gulligt skær. S6 anti-yellow shampoo er derfor det oplagte valg for dig med lyse striber, bleget-, hvidt-, naturligt blond og gråt hår, da den med sine lilla pigmenter neutraliserer gyldne toner i håret og giver en mere kølig og klar tone. Denne trend har danskerne i stor stil taget til sig, hvilket gør S6 Shampoo Anti-yellow til en absolut bestseller i Danmark i 2017.