IdHAIR Solutions

S6 Shampoo Anti-yellow (Silver)

S6 Shampoo Anti-yellow (Silver) er Ideel til dig, der har striber, lysnet, Hvidt, naturlig lysblond eller gråt hår, ønsker en mere kold tone.
S6 Shampoo Anti-yellow (Silver) indholder bl.a. også gærede druer og silke proteiner, der arbejder med håret indefra og hjælper med at nedtone de gyldne toner, i de toner håret er. Vi vil altid anbefale en kur efter brug af denne shampoo, især hvis dit hår er lysnet. Denne shampoo er rensende og hjælper med at dæmpe gyldne toner. Vi anbefaler derfor kur efter brug, da et lysnet hår kræver ekstra pleje.
S6 Anti yellow shampoo
For et mere længervarende resultat, kan shampooen med fordel bruges sammen med M6 Anti Yellow Hårkur.

NO.1

Højeffektiv shampoo mod skæl, irriteret hovedbund og overproduktion af talg. Mens problemet fjernes, efterlades håret rent, blødt og glansfuldt.

NO.2

Højeffektiv shampoo mod tør skæl, svamp og kløe. Beroliger irriteret hud. Udover at løse problemerne efterlader den også håret rent, blødt og glansfuldt.

NO.3

Shampoo til hverdagsbrug, når et evt. hovedbundsproblem er kureret, eller hvis du blot ønsker en mild shampoo til at vedligeholde en sund og balanceret hovedbund. Denne shampoo kan også anbefales til sensitiv hud og hovedbund.

NO.4

NO.5

Peeling-kur med kraftig virkning. Renser hovedbunden for døde hudceller, tilfører fugt og efterlader hovedbunden afstresset. Kan også bruges som en hudcreme på irriteret eller tør hud. Prøv også at påføre efter en barbering for at undgå indgroede hår.

NO.6

Conditioner til farvet, behandlet eller tørt hår. Efterlader håret blødt, nemt at frisere og forlænger hårfarven.
Produkterne kan købes hos frisøren!